Laagste prijsgarantie Hoogste inruilprijzen van Nederland Telefonisch direct bereikbaar 5 jaar garantie Whatsapp voor de laagste prijs

VERZEKER UW NIEUWE OF GEBRUIKTE FOTO APPARATUUR VANAF € 3,- PER MAAND

Image

We hebben tegenwoordig het geluk dat nieuwe producten zo goed zijn dat ze bijna niet meer defect gaan. Gaat het product toch defect dan is er altijd nog de minimale 2 jaar fabrieksgarantie. De grootste oorzaak dat een camera en/of objectief defect gaat is door vallen, water- en vochtschade en ondeskundig gebruik. Deze oorzaken vallen ook niet onder fabrieksgarantie. De meeste fabrikanten houden een standaard reparatieprijs aan van minimaal € 150,- . Door het afsluiten van een All Risk Flex garantie va € 3,- per maand koop je eigenlijk pech af. Het mooie van de All Risk Flex is ook dat het afgesloten kan worden op uw huidige spullen, ongeacht hoe oud het is. Hieronder vindt u alle informatie maar als er nog vragen zijn dan horen we dat graag. 

 

Over WERTGARANTIE

 

Onbezorgd genieten met All Risk Flex

60% van de schadegevallen ontstaan door gebruiksfouten. Deze fouten vallen buiten de fabrieksgarantie.

De All Risk Flex verzekering van WERTGARANTIE zorgt ervoor dat jouw nieuwe en gebruikte foto apparatuur vanaf de eerste dag goed verzekerd zijn. De All Risk Flex verzekering biedt een uitgebreide aanvulling op de wettelijke rechten en fabrieksgarantie voor een laag vast bedrag per maand.

Zorgeloos genieten

Helaas geldt de fabrieksgarantie op jouw nieuwe apparaat normaal gesproken 2 jaar en enkel op materiaal-, constructie en productiefouten. Deze fouten komen maar zelden voor, zeker de eerste jaren. Met All Risk Flex is jouw apparaat al vanaf € 3,- per maand veel uitgebreider beschermd, ook na de fabrieksgarantie; valschade, electronische schade, water- en vochtschade en ondeskundig gebruik zijn allemaal gedekt vanaf de eerste dag. En als je volledige zekerheid wilt hebben, kies dan voor de Premiumdekking van € 2,- extra per maand. Hiermee is schade door slijtage, nalatigheid en ongevallen verzekerd. Zelfs diefstal is te verzekekeren. Voor € 2,- extra per maand heb je ook nog een uitgebreide diefstalverzekering.

Voor de zekerheid

Als een reparatie niet meer mogelijk is, ook dan helpt All Risk Flex je verder. WERTGARANTIE vergoedt de dagwaarde van jouw apparaat voor de aanschaf van een vervangend apparaat, tenzij de aankoopbijdrage hoger is (minimaal € 150,-). Na de eerste twee verzekeringsjaren stijgt de minimale aankoopbijdrage met € 25,- per jaar, wanneer er geen schade wordt geclaimd.

Al jouw apparatuur goed verzekerd

Het is ook mogelijk om je bestaande foto apparatuur te verzekeren met All Risk Flex. De leeftijd van je camera en/of objectieven maakt niet uit.

Klik hier als je nog meer wilt weten over Wertgarantie.

Image

Wertgarantie afsluiten?

Heeft u intresse om uw apparatuur te verzekeren maar u heeft nog vragen neem dan contact met ons of kom gewoon gezellig langs. Het is ook mogelijk om het direct zelf te doen. Gebruik onderstaande button en volg de stappen.

 

 

Digimaxx.nl

Onze kracht is de persoonlijke aandacht die wij in de winkel maar ook online aan al onze klanten geven. Een ander sterk punt zijn onze hoge inruilprijzen. Wij staan erom bekend dat wij de hoogste inruilprijzen geven van Nederland. Bent u opzoek naar de beste deal? Neem dan contact met ons op. Zijn we te duur! We gaan altijd mee met onze Nederlandse collega's

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.