Laagste prijsgarantie Hoogste inruilprijzen van Nederland Telefonisch direct bereikbaar 5 jaar garantie Whatsapp voor de laagste prijs

Even voorstellen

Wij zijn Michiel en Sander en wij zijn de oprichters van Digimaxx.nl. Wij waren al enkele jaren werkzaam in de fotobranche en zagen dat deze sterk aan het veranderen was. De opkomst van internet was toen al een feit en winkels zoals Mediamarkt kwamen als paddestoelen uit de grond. De markt werd onpersoonlijker en de prijs was de enige gun factor. Tijd dus voor een verandering.

2004, dit is het jaar dat Digimaxx.nl wordt geboren. Sander en Michiel besluiten om Digimaxx.nl op te richten en vestigen zich in Dordrecht. Sander komt uit Rotterdam Michiel uit Breda en Dordrecht ligt daar mooi tussenin. Daar komt ook nog eens bij dat het centrum van Dordrecht tot een van de mooiste van Nederland behoort.

Digimaxx is inmiddels een begrip geworden in fotoland en daar zijn wij behoorlijk trots op. Dat komt niet omdat Digimaxx tot de grootste fotozaken van Nederland behoort, want dat is niet zo maar wel omdat wij behalve scherpe prijzen ook iedere klant als bijzonder ervaren.
We hebben hem niet zelf verzonnen maar het past wel bij ons " Groot geworden door klein te blijven" .

Wij hopen u een keer te zien in onze winkel in Dordrecht maar ook telefonisch of via de mail helpen wij u graag verder.

Met vriendelijke groet,

Michiel en Sander

 

 

Digimaxx.nl

Onze kracht is de persoonlijke aandacht die wij in de winkel maar ook online aan al onze klanten geven. Een ander sterk punt zijn onze hoge inruilprijzen. Wij staan erom bekend dat wij de hoogste inruilprijzen geven van Nederland. Bent u opzoek naar de beste deal? Neem dan contact met ons op. Zijn we te duur! We gaan altijd mee met onze Nederlandse collega's

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.