Laagste prijsgarantie Hoogste inruilprijzen van Nederland Telefonisch direct bereikbaar 5 jaar garantie Whatsapp voor de laagste prijs
Objectieven voor Canon

Canon RF 100-500mm F4.5-7.1L IS USM Telezoomlens Zwart, Wit

Canon RF 100-500mm L Tele-zoom objectief

€ 3049,00
€ 2699,00 na cashback
€ 529,17
Winkelvoorraad 

Hoogste inruilprijs
Hoogste inruilprijs van Nederland.

Veilig en makkelijk bestellen
Bestel direct en vertrouwd bij uw vakwinkel

Laagste prijs garantie
Elders een lager prijs gezien? Laat het ons weten

5 jaar garantie
Kijk hier naar de voorwaarden


Beschrijving

Canon RF 100-500mm F4.5-7.1L IS USM Telezoomlens

Haal verre beelden dichterbij en geef je onderwerp een plek op de voorgrond dankzij de geweldige 100-500mm en uitstekende veelzijdigheid van een zoomlens die details, helderheid en geweldige teleprestaties biedt.


Ultiem bereik. Gebouwd voor extreme omstandigheden.

Met een brandpuntsafstand van 100-500mm, 5-stops beeldstabilisatie en L-serie-kwaliteit levert de RF 100-500mm F4.5-7.1 L IS USM unieke prestaties en beeldkwaliteit, dankzij de UD-lenselementen en ASC-coatings voor ongeëvenaard contrast en scherpte.


Geniet van verbluffende prestaties tot 500mm

Met een zoombereik van 100-500mm in een compacte en draagbare behuizing is de lens ideaal voor reizen en natuur en kun je nog verder zoomen dankzij de optionele 1,4x- en 2x-extenders.


Behaal een uitstekend contrast en scherpte

Zie het verschil in je foto's over het gehele zoombereik dankzij L-serie beeldkwaliteit met een Super UD-lens en zes UD-lenzen, plus 5-stops IS voor trillingsvrije resultaten.


Snelle, vloeiende, bijna geruisloze AF

De dual Nano USM-motoren maken snelle, vloeiende en vrijwel geruisloze AF mogelijk, terwijl een zwevende lensgroep ook de veelzijdigheid verbetert met een minimale scherpstelafstand van 0,9 m.


Neem de lens overal mee naartoe

De RF 100-500mm F4.5-7.1 L IS USM is met 1530 gram (met statiefbevestiging) en 207 mm (wanneer ingeklapt) een telezoom die je overal mee naartoe kunt nemen. Stof- en waterafdichtingen en een hittebestendige coating zorgen voor duurzaamheid.


Houd je onderwerp altijd in beeld

Blijf geconcentreerd op het vastleggen van jouw moment dankzij de Lens Control Ring, waarmee je verschillende camera-instellingen kunt wijzigen, zoals diafragma of sluitertijd.


De perfecte lens voor:

Wildlife

  • Zorg voor een grote flexibiliteit en meer bereik (dan met een traditionelere 100-400 mm lens) met een brandpuntsafstand van 100-500 mm. Vertrouw op goede prestaties dankzij de ASC-lenscoatings en de weerbestendige afdichting, waardoor deze lens perfect is voor testomgevingen.

 

Sport

  • Een indrukwekkende 5-stops optische IS (CIPA-standaard) - tot 6-stops met gecombineerde in-body IS en optische IS met EOS R5 en EOS R6 - en dual nano USM AF-motoren, in combinatie met Super UD- en UD-lenselementen, zorgen ervoor dat de RF 100-500mm F4.5-7.1 L IS USM scherpe, trillingsvrije opnamen van snelle actiefoto's maakt.

     

Lees meer

Meegeleverd

  • Canon RF 100-500mm F4.5-7.1 L IS USM
  • Canon Zonnekap ET-83F (WIII)
  • Canon Lensdop E-77 II
  • Canon Lensstofkap RF
  • Canon Lenshoes LZ1328
  • Canon Statiefaansluitring F (WIII)

Reviews

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Digimaxx.nl

Onze kracht is de persoonlijke aandacht die wij in de winkel maar ook online aan al onze klanten geven. Een ander sterk punt zijn onze hoge inruilprijzen. Wij staan erom bekend dat wij de hoogste inruilprijzen geven van Nederland. Bent u opzoek naar de beste deal? Neem dan contact met ons op. Zijn we te duur! We gaan altijd mee met onze Nederlandse collega's

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.